Marita

Min vision är att bidra till vitala människor för ett hållbart samhälle. Detta genom inspiration, nyfikenhet, lust och ökad medvetenhet.

Jag har lång erfarenhet och stort intresse för människor, grupper och organisationers balanser och tillstånd.

Med min samlade erfarenhet och kunskap som flerfaldig världsmästare i orientering, elitseriespel i basket, chefsansvar för orienteringslandslaget dam och herr, förbundskapten, idrottslärare och ungdomstränare samt styrelseledamot i Sparbanksstiftelsen Sjuhärad har jag idag en unik kompetens. Dessutom med många års erfarenhet som process och projektledare, coach, föreläsare och utbildare.

Jag har studerat kommunikologi och har profession som kommunikolog. Är dessutom utbildad på GIH i Stockholm samt genomgått ett antal längre och kortare kurser som Processledarutbildning, Handledarutbildning, Coachutbildning, UGL, Högre tränarutbilning, Ledarskap och psykologi, RF projekt-fler kvinnor i ledande befattning mfl.

Jag hjälper till att identifiera de nyckelfaktorer som fungerar och vilka som är i obalans, analyserar dem och genomför förändringsarbete utifrån det. Du kommer att upptäcka att det inte är någon ny eller gammal metod. Däremot en stor flexibilitet och precision i valet bland många olika aktiviteter i riktning mot intentionen.

Jag tror inte på att fortsätta göra ”mer av det samma” utan möta det moderna samhället med samverkan, laganda och sunt ledarskap för ökad effektivitet. När människor mår gott i en god kultur med ett ekologiskt tänk blir det också resultat, framförallt vitalitet och hållbarhet.

Min starka övertygelse är att "Tillsammans blir vi bättre" och med samverkan och generositet samarbetar jag med mina kunder och mitt nätverk av valda konsulter.

Jag utgår från Berghem, Marks Kommun, några mil utanför Göteborg. Jag har närhet till flygplats och är verksam över hela landet. 

 

 

 

"Som flerfaldig världsmästare vet jag att det aldrig går att luta sig tillbaks om jag åter igen ska stå överst på pallen. Självklart njuta i stunden...uppleva på vägen...och dessutom ta med erfarenheter för fortsatt utveckling ...

Om jag å andra sidan önskar uppnå eller uppleva något helt annat än där jag befinner mig idag, kan jag inte fortsätta göra det jag alltid gjort. Någon förändring behöver då ske ...

Med all ödmjukhet till att själv varit med om ett
antal ”förändringsprocesser” där andra ”talat om”
drivs jag idag av att motivera utveckling genom förändring med en nyfikenhet av ett liv i rörelse
för vitalitet före stagnation!"

Marita